ETWİNNİNG PROJEMİZ: YEDİ GÜZEL ADAM

OKULUMUZUN DAHİL OLDUĞU ETWİNNİNG PROJESİ '' YEDİ GÜZEL ADAM '' KALİTE ÖDÜLLERİNE ADAY

25.04.2023 303

Kuruculuğunu Karabağlar Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Bilişim Teknoojileri Öğretmeni Nurşen ÖZGER TAVLAN ve Azerbaycan'dan Ağstafa Rayon Yusif İsmayılov Adına Yaradullu Kend Umumi Orta Mektebi Öğretmeni Şafaq Jalilova’nın üstlendiği "YEDİ GÜZEL ADAM" isimli eTwinning projemiz kabul edilerek hayata geçti. Okulumuz Türkçe Öğretmeni Kadire Ayzıt YEŞİL’İN katılımcı olarak projede yer aldı Türkiye'den 10 okulun Azerbaycan'dan 2 okulun öğrenci ve öğretmenleri ile oluşturulan ortak proje ilköğretim ve ortaöğretim kademesindeki öğrencileri akran eğitimi kullanarak bir araya getirmeyi, ülkemizin önde gelen şairlerini öğrencilerimize tanıtırken yaygın kullanılan Web 2.0 araçlarının kullanmayı öğretmektir.

İzmir İyiburnaz Ortaokulu, Yunak Halk Eğitimi Merkezi, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İzmir Hüseyin Akdağ İlkokulu, Abdülhamit Han Çok Programlı Anadolu Lisesi,Gaziemir İmam Hatip Ortaokulu, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji,Ağstafa Rayon Yusif İsmayılov Adına Yaradullu Kend Umumi Orta Mekteb,143 Nömralı Tam Orta Mekteb, İzmir Mustafa Kemalpaşa Ortaokulu, İzmir Fatih Mehmet İmam Hatip Ortaokulunu bir araya getiren proje sonunda ortaya çıkarılması planlanan e-içerikler, yine interaktif sergiler aracılığı ile sergilenecektir.

''YEDİ GÜZEL ADAM"
Bir edebiyat ve kültür projesi olan projemiz, çok uluslu ve farklı müfredatların bir araya gelmesiyle yola çıkmış bir projedir. Bu proje akran atölyelerini kullanarak, öğrencilerin danışman hocalarını destek olarak, ergen gelişimsel aralıklarındaki Web 2.0 ve Web 3.0 yazılımlarını edebiyat alanında çalıştıran, modern dünyada bu projeye taşımayı hedefler.

25-04-202325-04-202325-04-202325-04-202325-04-202325-04-2023